Mirabel Slabbinck Triga in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 345,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 2 juli 2021 verzonden

Zeer fijntjes worden deze drie mooie bourdons met het grootste vakmanschap op de stoffen geborduurd.

De bourdons worden in drie breedtes geborduurd in een kleurvolgorde die u zelf kiest. De binnenste bourdon is 2 mm breed, de middelste 4 mm en de buitenste is 6 mm breed. De combinatie op de foto met de lichte ondergrond is de stof in 91-10, gecombineerd met de borduurgarens 1614 - 1741 en 1812 (van buiten naar binnen genoemd).

De kleuren van de bourdons kiest u uit de borduurgarens die u op de afbeeldingen 7 en 8 kunt vinden, dit hoeven dus niet persé de kleuren te zijn die op de foto zijn afgebeeld. Zo kunt u het Triga bedlinnen helemaal naar uw eigen wens samenstellen. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk)!

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en de kleuren van de bourdons.

Er is in hetzelfde ontwerp ook een bijpassend plaid te bestellen.

Door het ontwerp kan het dekbedovertrek enkel op 2 manieren worden afgewerkt, namelijk met een verdoken instopflap of knopen onder patte. Wanneer u kiest voor de verdoken insteekflap dan kunt u een deel van het dekbedovertrek onder de matras stoppen, zodat het beter blijft zitten. Wilt u geen instopflap/instopmogelijkheid, dan kiest u voor knopen onder patte. U kunt de afwerking bekijken op afbeelding 8.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. Heeft u liever uni slopen met volant maar dan zonder bourdons erop, kiest u dan voor de uni sloop zonder bourdon in de gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze worden weergegeven op een beeldscherm.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen