Abyss Habidecor Shag badmat linen (770), 2500 gram per m²

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 213,00 Incl. btw
Levertijd: verzending over ± 3½ week

De shag van Abyss Habidecor is een perfecte combinatie van zijde en katoen. De aangename zachtheid en dikte van 2500 gram per m², geven de badmat een luxe uitstraling en een aangename badmat om op te staan.

De bijpassende kleuren bij de Shag (770) badmat is Abyss kleur linen (770). Deze is met allerlei andere kleuren goed te combineren. Met deze kleuren van de Abyss handdoeken maakt u de aankleding van de badkamer compleet.

Abyss & Habidecor weven deze badmatten van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 100% Egyptisch gekamd katoen, in een extra lang stapelige vezel (ook wel ELS genoemd). Deze kwaliteit staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid.

Het creëren van de "beste" badmatten begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als één van de beste katoenkwaliteiten ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss maakt de badmatten op bestelling en speciaal voor u op maat (maatwerk) en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat de badmat u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

De Shag badmat is in vier kleuren te bestellen en kan gemaakt worden in de afmetingen 60X60 cm, 50x80 cm, 60x100 cm, 70X140 cm en 50X200 cm. 

Ook zijn een bijpassende badjassen en handdoeken verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

Kwaliteit: 100% Giza -ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 2500 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen