Mirabel Slabbinck Badlijn Fanna

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 37,00 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 3 mei 2024 verzonden
Artikelnummer:
BF2030-1622

Je huis stylen met het bed-, bad- en tafellinnen in dezelfde stijl. Jij kiest de kleuren, wij maken het voor je waar...⁠ Dit kan met het badlinnen van Mirabel Slabbinck, dat helemaal op maat, naar jouw wensen,  wordt gemaakt.

Zoals met deze prachtige badhanddoeken uit de Fanna lijn. Perfect passend bij het Fanna bedlinnen, maar ook mooi te combineren bij de andere bedlinnenlijnen van Mirabel Slabbinck.

Het 600 grams badlinnen wordt voor u op maat gemaakt en luxe afgewerkt met een schilderszoom, zoals wij dat van Mirabel Slabbinck kennen; topkwaliteit!

Wij hebben een aantal maten opgenomen, maar ook afwijkende maten zijn mogelijk. Denk aan de lekkere zachte handdoeken, in de maat 50x100 cm, de royale douchelakens in de maat 70x140, wanneer een handdoek net te klein is en een badlaken te groot. En wat denk je van lekkere, zachte en grote badlakens in de maat 100x200! Waarmee je jezelf, na het baden, lekker kunt omhullen; wat een luxe! Ook zijn er badjassen, badslippers en badmatten in dezelfde stijl te bestellen.

U stelt de Fanna badlijn zelf samen door de badstof kleur te kiezen en de kleur van de linten. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 3 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De badstof kleuren staan afgebeeld op afbeelding 4, de borduurgaren vindt u op afbeelding 5 en 6. 

Opmerking: De echte kleuren kunnen iets afwijken van de kleuren die u op uw scherm ziet.

Kwaliteit: 100% gekamd katoen , 600 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen