Mirabel Slabbinck Uni Mellor Xtreme (700TC katoen satijn)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 646,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 februari 2023 verzonden

Voor de Mellor stof uit de Xtreme collectie van Mirabel Slabbinck, wordt gewerkt met Giza 45 katoen.
Giza 45 katoen is de allerbeste katoenvezel die er bestaat. Giza katoen wordt alleen op geselecteerde gronden in de Nijlvallei gekweekt en met de hand geplukt en verwerkt. De uiterst fijne, lange en gelijkmatige vezels geven een uniek zijdezacht gevoel en glans. Dit is dan ook de crème de la crème van het katoen. Verkrijgbaar in de kleuren wit en vanilla.

Ook heeft Mirabel Slabbinck hoeslakens in deze topkwaliteit Egyptisch gekamd katoen satijn in haar collectie, om zo optimaal te kunnen genieten. Ook aan de finishing touch van de aankleding van het bed is gedacht; er is ook een plaid (met vulling van 180g/m²) te bestellen in deze mooie stof. 

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen